Säker på att bli läst – och snabbt? Då gäller SMS!

Det lyser till på din mobilskärm eller så ger telefonen det karaktäristiska ljudet ifrån sig: du har fått ett SMS. Statistiken talar sitt tydliga språk – inom några minuter har du läst det. Det är tydligt att vi bland alla informationskanaler och trots alla möjligheter vi har att kommunicera prioriteras SMS. Även där talar statistiken sitt tydliga språk. Hela 16 miljoner sms skickas varje minut runt om i världen. Det överträffas i mängd endast av e-post, men chansen att bli läst snabbt är avsevärt mindre och en stor mängd epost läses inte alls utan går direkt i papperskorgen utan att öppnas.

Styrkan i att man medvetet eller omedvetet tvingar sig att vara kortfattad och koncis är en av framgångsfaktorerna för SMS. En annan är tidsbesparingen jämfört med att telefonera exempelvis. Denna styrka gör att SMS används i allt från snabba meddelanden familjemedlemmar emellan över påminnelser om bokade tider till erbjudanden från butikers kundklubbar.

Det är alla dessa starka argument för SMS som gjort att iP1 fokuserat på SMS som kommunikationskanal. Tjänsterna sträcker sig från informativa massutskick till kundundersökningar. Allt byggt utifrån att få en bred och snabb respons. Skapa ett testkonto hos oss idag och se hur enkelt och snabbt du kan få tillgång till en rad olika användningsområden som gör din kommunikation med kunder, medlemmar eller andra du vill nå, enkel och rationell. Responsen kommer inte låta vänta på sig!