SMS-tjänst för företag från iP,1

SMS-tjänst för företag

iP.1 erbjuder en SMS-tjänst med enkelhet i fokus som ger dig möjligheten att snabbt och smidigt kommunicera med kunder eller medlemmar. Genom våra SMS-tjänster kan du skicka SMS till ett eller flera nummer direkt i din webbläsare med några få knapptryck!

Med iP.1 SMS-tjänster för företag får du en prisvärd plattform av SMS verktyg som ger dig och din organisation bättre kontroll över kommunikationen med dina kunder eller medlemmar!

En SMS-tjänst med mängder av användningsområden!

Med 20 års erfarenhet av SMS-tjänster för företag vet vi på iP.1 hur man gör det bra. Oavsett om du driver en stor organisation eller en liten verksamhet, har vår plattform allt du behöver för att effektivt använda SMS-kommunikation.

Våra tjänster erbjuder en mängd funktioner och verktyg som passar behoven hos alla typer av företag, Vi har gjort det möjligt för företag att skicka massmeddelanden, viktiga kundmeddelanden och interna meddelanden på ett enkelt sätt.

Oavsett vad du behöver, kan du lita på att vår plattform levererar. SMS-tjänster för företag från iP.1 erbjuder smarta funktioner så som importering av kontaktertext-mallartidsinställda SMS och detaljerade leverans-rapporter för att göra det enkelt för dig, oavsett om du vill kommunicera med kunder, skicka rabattkoder eller mäta kundnöjdhet via SMS. Givetvis kan du också integrera SMS i ditt eget system med vårt SMS API

Illustration Web SMS - En SMS-tjänst från iP.1
Illustration Capacity SMS - En SMS-tjänst från iP.1

En effektiv SMS-tjänst

SMS är ett kraftfullt verktyg för att nå ut till din målgrupp snabbt och effektivt. Meddelanden levereras direkt till mottagarens mobiltelefon, vilket garanterar hög tillgänglighet och snabb respons. Med vår SMS-tjänst vet du att når igenom bruset!

Kostnadseffektiv kommunikation

SMS är en kostnadseffektiv lösning för att nå ut till din målgrupp snabbt och effektivt. Vi erbjuder förmånliga betalningsmodeller i form av abonnemang eller en saldo-modell, du väljer vad som passar din verksamhet bäst!

Tryggt och säkert!

Vi på iP.1 prioriterar säkerheten för din information. Därför använder vi moderna enbart krypteringstekniker och strikta dataskyddspolicyer för att skydda din kommunikation. Detta innebär att du kan vara säker på att din information är i trygga händer när du använder våra SMS-tjänster.

Här är några av de åtgärder vi vidtar för att skydda din information:

 • Kryptering: Vi använder oss av moderna krypteringsmetoder och protokoll, vilket säkrar din data för obehöriga.
 • Dataskyddspolicy: Vi har en strikt dataskyddspolicy som beskriver hur vi samlar in, hanterar och skyddar din information.
 • Säkerhetsrutiner: Vi har regelbundna säkerhetskontroller och uppdaterar våra system kontinuerligt för att skydda dem från intrång.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en säker och pålitlig SMS-tjänst för företag. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur du kan förbättra din kommunikation med SMS.

Här är några exempel hur du kan använda våra tjänster:

 • Integrerad blacklist
 • Schemaläggning
 • Tvåfaktors-autentisering
 • Prioritetsystem
 • Kontaktsystem
 • Smart templating
 • Avregistrering
 • dubbelriktad SMS-trafik
 • Mail2SMS
 • Flash SMS
 • Tidsfönster
 • Integrerade landningssidor
 • SMS enkäter

Läs mer om våra SMS-tjänster

Web SMS

SMS från datorn med Web SMS ger dig möjlighet att skicka och ta emot SMS så att du kan kommunicera med dina mottagare.

SMS Gateway

Produktikon SMS-gateway

Integrera SMS i ditt system, mjukvara eller app med våra SMS-api:er genom en av marknadens mest kraftfulla SMS Gateway.

Capacity SMS

Capacity SMS produkt-ikon

Skicka ut hundratusentals SMS i ett enda utskick med Capacity SMS, en utmärkt SMS-tjänst för SMS-marknadsföring.

One Survey

One Survey, en enkätmjukvara med enkelhet i fokus! Skapa smarta enkäter och samla information via SMS, e-post, brev eller smarta länkar.

e-SMS

Produktikon e-SMS

Det kan knappast bli enklare och mer flexibelt att skicka SMS från Outlook! Öppna din Outlook-klient, tryck på ikonen för e-SMS och tryck på skicka!