SMS-tjänster från iP.1

Skicka SMS från Outlook med e-SMS från iP.1

Att kunna skicka epost och SMS i samma program är ett effektivt och enkelt sätt att kommunicera, inte minst för dig som använder Outlook dagligen!

e-SMS ger dig möjligheten att skicka SMS från Outlook för att exempelvis skicka inbjudningar, påminnelser, kriskommunikation eller nå ut med affärskritisk information snabbt och enkelt!

Ett smart plugin för smart SMS-kommunikation

Tack vare e-SMS, vår smarta plugin som finns tillgänglig för Microsoft Outlook 2019 och framåt kan du nu enkelt koppla vår SMS-tjänst till din Outlook. Du skapar helt enkelt ett konto hos oss här, laddar ner pluginet från vår hemsida och sedan är det bara att börja SMS:a!

Fördelen med e-SMS är att du i din verksamhet i ett företag eller organisation snabbt kan nå ut till många via SMS på ett enkelt sätt.

“Jag och mina kollegor använder systemet dagligen för att skicka ut snabba påminnelser och meddelanden till våra montörer, istället för att skicka ut mejl eller SMS:a via mobilen. Det spar tid i båda ändar och fungerar väldigt smidigt, berättar Katja Swenson som är administratör på Bravidas Göteborgskontor.”

Katja Swenson – Administratör, Bravida AB

Skicka SMS från Outlook till dina Outlook-kontakter

Med e-SMS i din Outlook kan du enkelt hämta dina Outlook-kontakter. Detta ger dig möjlighet att skicka SMS direkt till en eller flera mobilnummer. Dessutom kan du skicka till förutbestämda grupper i din adressbok, vilket underlättar kommunikationen. När du vill sprida ett viktigt budskap snabbt till många personer är e-SMS det perfekta verktyget för dig! Dina kontakter tar med största sannolikhet emot informationen snabbare i SMS-format än via e-post.

Med e-SMS kan du även ta emot svar från dina kontakter. Detta är en värdefull funktion om du till exempel ber om kvitto på mottagandet. Att möjliggöra två-vägs-kommunikation skapar större möjligheter för att undvika missförstånd mellan dig och mottagaren.

Mängder av smarta funktioner

e-SMS ger dig möjligheten att skapa färdiga SMS-texter som infogas i ditt meddelande på nolltid. Personifiera dina SMS genom att hämta kontaktdata som förnamn eller efternamn. Du kan också använda samma konto på flera datorer samtidigt. Om du vill nyttja kraften i SMS fullt ut så har du även tillgång till våra webbapplikationer och vårt SMS API.

Skicka SMS till alla dina kontakter, lokalt på datorn eller från delade globala adresslistorl, e-SMS gör det enkelt att nå ut till alla! Med ett virtuellt nummer kopplat till ditt konto kan du med enkelthet vidarebefodra mottagna SMS till din inkorg för mail, men du kan även använda ditt virtuella nummer som avsändare.

Vill du ha hjälp att komma igång med SMS från Outlook?

Vill du ha hjälp att komma igång med SMS från Outlook? Inga problem, vårt support-team är bara ett mail eller telefonsamtal iväg. Hör av dig så guidar vi dig igenom våra tjänster!

För att använda e-SMS behöver du installera pluginet i din Outlook-klient. klicka på knappen nedan för att ladda ned e-SMS.

Så enkelt är det att skicka SMS från Outlook!

Skapa ett kostnadsfritt testkonto, ladda ner e-SMS och installera, komponera ditt meddelande och tryck på skicka!

Det är enkelt att skicka ett SMS med hjälp av textmallar och dina befintliga Outlook-kontakter. Titta på videon här bredvid för att se hur du gör!