SMS-tjänster från iP.1

Skicka SMS med din e-post med Mail2SMS från iP.1

Mail2SMS har länge varit en effektiv och användbar möjlighet och innebär att du enkelt kan skicka ett SMS till en eller flera mottagare, direkt från din e-postklient.

Med Mail2SMS från iP.1 behöver du bara ett konto och ett SMS-saldo, alternativt ett av våra förmånliga efterfaktureringspaket, sedan är du igång!

Hur fungerar Mail2SMS?

Det är lika enkelt att skicka SMS från e-post som att skicka ett mail:

 1. Börja med att skriva in adressen till vår SMS-server i adressfältet
 2. Sedan fortsätter du genom att ange önskad avsändare i ämnsefältet
 3. Skriv sedan in dina mottagares mobilnummer i meddelandefältet inom måsvingar (Ex: {46712345678})
 4. Sist men inte minst avslutar du med att skriva ditt meddelande i meddelandefältet under dina mobilnummer
 5. Sedan är det bara att trycka på skicka!

Vi erbjuder också möjligheten att ta emot svar på dina skickade SMS. Genom att använda så kallade virtuella mobilnummer kan du enkelt ta emot inkommande SMS. Du har även möjligheten att vidarebefordra det inkommande meddelandet till valfri e-postadress.

Mail2SMS oavsett mail-klient

Du kan använda Mail2SMS för att manuellt skicka ut SMS i ett e-postmeddelande i vilken e-postklient som helst, oavsett om det är en webbaserad tjänst eller ett installerat program. Givetvis kan du också integrera tjänsten i ett befintligt system som hanterar e-postutskick.

Tack vare ett innovativt konto- och användarsystem har du även tillgång till våra webbtjänster, som ger dig möjligheten att utnyttja SMS som kanal till fullo, oavsett om det gäller SMS-påminnelser, larm eller marknadsföring!

Skicka och ta emot SMS direkt via e-post

Tillsammans med ett virtuellt nummer kan du både skicka och ta emot SMS direkt i din e-postklient, oavsett om du använder dig av ett installerat e-mailprogram, så som Outlook eller en webbtjänst som Gmail. Mail2SMS går att använda till samtliga enheter som har stöd för e-postutskick, oavsett om det är en handhållen mobiltelefon, dator eller en industrimaskin med SMTP-stöd.

Du kan enkelt vidarebefordra inkommande e-post som SMS till en eller flera mottagare, det enda du behöver lägga till är din avsändare och en lista med nummer som du skicka till!

Hur aktiverar jag Mail2SMS?

Börja med att starta ett testkonto eller kom igång direkt med ett aktivt konto i vår webshop. Aktivera sedan Mail2SMS genom följa guiden

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så guidar vi dig!

 • Skapa ett kostnadsfritt testkonto
 • Logga in i användarportalen
 • Gå till konton
 • Tryck på överblick på ditt konto
 • Gå till fliken Mail2SMS
 • Aktivera Mail2SMS genom att trycka på status-reglaget