Nå dina kunder på nolltid med mobil marknadsföring

Mobil marknadsföring är allt mer populärt och har växt storartat de senaste åren. Men vad är egentligen fördelarna med det och vilka resultat kan du förvänta dig?

Det finns en sak som dina kunder har med sig i stort sätt överallt, var de än går och vad de än gör. Den saken är självklart deras mobiltelefonMobiltelefonen är därför ett optimalt sätt att nå dina kunder. Genom att skicka ett SMS kan du få deras uppmärksamhet på några sekunder. Hela 98 % öppnar och läser ett SMS inom 90 sekunder! 

SMS marknadsföring är perfekt för snabb och effektiv kommunikation med dina kunder. Inom detaljhandeln används SMS-utskick för kampanjerbjudanden som genererar mer besök till den fysiska butiken. Finns en web-shop skickas ett attraktivt SMS erbjudande med en direktlänk till den digitala butiken. SMS kan också används som inspiration till köp av nya produkter eller inför en ny lansering. Inom tjänstsektorn är det vanligt att skicka SMS-utskick inför ett event. Uteställen skickar till exempel SMS om kvällens spelningar och specialerbjudanden. Restauranger skickar inbjudan till vinprovningar, karaokekvällar, quizkvällar m.m.

5 fördelar med SMS marknadsföring:

  1. Enkelt – SMS består av ett väldigt kort meddelande jämfört med ett email eller ett nyhetsbrev.
  2. Snabbt – Med SMS-utskick kan du nå tusentals kunder på några få sekunder.
  3. Kostnadseffektivt – Ett SMS kostar bara några ören jämfört med brev, TV, radio eller reklamskyltar.
  4. Globalt – Med tillgång till globala mobiloperatörer kan du nå kunder världen över.
  5. Snabb och ökad försäljning – Eftersom SMS öppnas inom 90 sekunder (jämfört med till exempel email eller brev som kan flera timmar eller dagar) kan kunden agera snabbt och kanske titta förbi i butiken redan på lunchen eller på vägen hem.

Kom igång med SMS marknadsföring genom iP.1s tjänst WebbSMS! Vi vill att det ska vara enkelt, tids-och kostnadseffektivt för dig att kommunicera med dina kunder.