Dags att vässa din marknadspotential med SMS-marknadsföring när vi går in i sköna maj månad

Hur många gånger lyfter vi inte mobiltelefonen under dygnets vakna timmar? Hur många gånger är det inte på grund av ett mottaget SMS? Tänk över din egen användning av mobilen. Vad får dig att snabbast reagera på att plocka upp telefonen – ett SMS eller ett epostmeddelande?

Mätningar visar att respondensnivån är genomsnittligt 7,5 gånger högre för SMS. Det är en av anledningarna till att iP.1 Networks kunder använder sig av våra SMS-tjänster. De har insett SMS styrka som en viktig del i sin marknadsstrategi. SMS kan användas som kampanj i sig genom rabattkoder eller att pusha för exempelvis reakampanjer eller andra former av kampanjer där SMS kan ses som ett sekundärmedia. Det kan användas till att länka till websidor med produkter eller kampanjsajter eller till appar.

Bara genom att sända SMS med information eller reklambudskap sänder du samtidigt ditt varumärke rätt in i telefonen. Rätt använt bidrar det alltså även till att bygga medvetenheten om ditt varumärke.

Vi på iP.1 Network har lång erfarenhet av marknadsföring och informationsgivning med SMS. Vi delar gärna med oss av både kunskaper och idéer som kan bidra till en stark SMS-marknadsföring. Vi har kunder över hela världen som använder våra tjänster som Webb-SMS, e-SMS (integrerat i MS-Outlook) eller SMS-gateway där våra tjänster har integrerats i kundens eget system.

Låt inte bara våren sprida sig i maj utan låt dig även inspireras till att sprida dina vårbudskap till dina kunder med hjälp av SMS