SMS-marknadsföring är ett viktigt instrument i strävan efter att öka försäljningen för Your look…for Less!

Det Internationella postorderföretaget “Your Look…for Less!” (YLFL) etablerade sig i Sverige 2012. YLFL erbjuder en bred repertoar av mode för kvinnor till resonabla priser. När YLFL lanserade sig i Sverige stod de inför utmaningen att generera trafik till deras webb-shop. Efter att företaget noggrant analyserat olika marknadsföringskanaler beslutade de att utforska potentialen hos SMS-marknadsföring genom iP.1 som ett sätt att engagera och nå ut till sina kunder.


YLFL har framgångsrikt använt SMS-marknadsföring för att kommunicera med sin kundbas och skapa en närmare relation med sina shoppare. Denna strategi har visat sig vara mycket effektiv och har mötts med uppskattning från YLFL:s kunder.

Vi har samarbetat med iP.1 på den Svenska marknaden sedan 2014 och i Italien hade vi vår första SMS-kampanj 2018. Vi skickar årligen ett antal SMS-kampanjer till våra kunder. SMS är ett väldigt viktigt verktyg för oss för att att öka orderfrekvens och försäljning. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med iP.1. De har en hög expertis på området och såväl rekommendationer som servicekvalité håller en excellent nivå

Ulrike Gode – Senior Manager, and Sonja Paulus – Marketing Manager, Sieh An!

Vilka är Your Look…For Less?

Your Look…for Less är ett varumärke inom Sieh An! Som i sin tur är en del av Otto Group, en global koncern med huvudkontor i Hamburg, Tyskland. detaljhandel och detaljhandels-relaterad verksamhet med ca 51 800 anställda och en försäljning på 13.7 miljarder euro.