Nu lanserar vi en ny webbshop samt ny version av WebbSMS

Med vår nya webbshop blir det ännu enklare att ladda på ditt konto med SMS-saldo samt aktivera tjänster och extratjänster. Nu kan du även handla direkt, oavsett om du har ett konto eller inte. För nya kunder skapas ett konto direkt vid utcheckning.

Med vår smarta SMS-räknare har du alltid koll på vad det kostar, samt hur många SMS du kan skicka för ditt saldo. Allt du behöver göra är att dra i reglaget för total kostnadskontroll!

Vill du skicka SMS utomlands? Med ett knapptryck hamnar du i den internationella sektionen, med internationella SMS-priser, direkt i shopen!* Givetvis stöder vi de flesta betalkort samt fakturaköp. En annan stor förändring är de sänkta SMS-priserna på respektive saldonivå. Skicka SMS från 33 öre/sms! Vid större volymer är ni givetvis välkomna att kontakta oss direkt.

WebbSMS 3.5
Samtidigt som vi lanserar shopen släpper vi även en ny version av WebbSMS. Nu blir det bland annat enklare att skilja mellan grupputskick och enskilda utskick, AnalysSMS Basic ingår kostnadsfritt i WebbSMS!

Uppdateringar i senaste releasen:

  • Ny färgmarkering på grupputskick
  • Markera dina inkommande SMS som lästa
  • Notifiering-system – ett ljud spelas upp när du tar emot ett SMS
  • Återställ ditt lösenord via E-post
  • Lägg till kontakter manuellt i din blocklista
  • AnalysSMS Basic ingår nu i WebbSMS utan extra kostnad! Enkäterna har ett styckpris och dras direkt från ditt SMS-saldo (Möjlighet att sänka styckpriset finns vid uppgradering av AnalysSMS) Har du redan att Analys-avtal? Kontakta oss för mer information angående den nya betalningsmetoden.
     

*Om du tidigare har ett svenskt konto behöver du skapa ett nytt, internationellt konto för att få tillgång till den internationella prislistan