Jag har ett SMS-saldo men får ändå en faktura varje månad

Jag har ett SMS-saldo men får ändå en faktura varje månad

I vårt system finns två betalningsmodeller, SMS-saldo och efterfakturering (Månadsabonnemang). I det fall du har ett SMS-saldo på ditt konto och väljer att teckna ett månadsabonnemang så kommer systemet att bortse från ditt saldo och efterfakturera den föregående månadens trafik.

Om du har ett saldo på ditt konto men ändå får en faktura så är sannolikheten stor att du har ett av våra efterfakturerings-abonnemang aktiverat (exempelvis One Survey, Skicka eller Skicka & Ta emot) Om du istället vill använda ditt saldo igen kan du säga upp ditt SMS-abonnemang så dras istället dina SMS-utskick från ditt SMS-saldo som ligger kvar på kontot.

Efterfakturering och Saldo

  • Efterfakturering: När du har efterfakturering aktiverad samlas alla dina avgifter under en månad på en faktura som skickas ut i slutet av månaden.
  • Saldo: Om du väljer att fylla på ditt saldo kan du använda dessa medel för att betala dina avgifter löpande.

Prioritet vid betalning:

I vårt system har efterfakturering prioritet framför saldo. Det innebär att alla dina avgifter läggs till på din faktura, oavsett om du har saldo på kontot. Saldot börjar förbrukas först då efterfakturering stängs av.