Marknadsföring genom tvåvägskommunikation

Marknadsföring 2021 handlar mycket om att föra en dialog med sina kunder istället för det traditionella enkelriktade marknadsföringsbudskapet. Att interagera med kunder skapar en starkare relation, där både du som företagare och dina kunder blir vinnare.

En dialog kan bland annat innebära värdefull feedback på de produkter och tjänster du marknadsför, samt ger en starkare känsla av att just ditt företag bryr sig om vad dina kunder tycker.

SMS-marknadsföring är definitivt en kanal där du skapar dialoger!

Sedan länge har textmeddelanden som skickats fram och tillbaka spelat stor roll i kommunikationen mellan människor, som nästan glömts av när det kommer till SMS i marknadsföringssyfte där enkelriktade budskap är i majoritet. Med ett virtuellt nummer kan du skapa en motorväg av inkommande åsikter, svarsresultat, anmälningar till tävlingar och mycket, mycket mer.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om hur du kan skapa en dialog med dina kunder eller medlemmar? Hör av dig till oss på info@ip1.se så berättar vi mer om hur du använder våra virtuella nummer för att kommunicera med dina kunder! Du kan också läsa mer om marknadsföring via SMS på vår sida för SMS-marknadsföring.